Sjøfly til Støtt
Drømmer du om en luftig og innholdsrik tur med sjøfly langs Helgelandskysten - verdens vakreste kyst? Hva med å se de majestetiske fjellene, de små idylliske øyene og de kritthvite strendene omringet av krystallklart hav?

Bestill nå Kontakt oss

Erfaring:

Ingen

Varighet:

fra 20 min

Deltakere:

Max 4

Oppmøte:

Bodø Flyplass

Hvor:

Arena Støtt

Pris:

Fra 4000,-

Visste du at turen starter fra flyplassen i Bodø, med kun 2 minutters gange fra terminalen? Ta en flytur til Støtt og få en spektakulær reise med på kjøpet.
Turen fra Bodø til Støtt tar deg kun 15 minutter, og flyet vil ta deg tilbake til Bodø igjen dersom dette er ønskelig.

Du har også muligheten til å utvide turen til en sightseeingtur, hvor du blant annet kan oppleve unike Saltstraumen og Svartisen i fugleperspektiv.
Turen tilpasses selvfølgelig etter ønsker fra passasjerer.

Prisen vil komme på kr 4000,- fra Bodø til Støtt med plass til 4 passasjerer. Dersom det er ønskelig med retur til Bodø igjen, vil totalprisen komme på kr 5000,-. Ved utvidede turer ta kontakt for ett skreddersydd opplegg.

saltenfly logo
Hva er inkludert:
Flytur til Støtt i sjøfly
Vennligst noter:
Saltenfly Bodø A/S er operatør og står ansvarlig for hele turen.
Det er et ufravikelig krav for å delta på våre aktiviteter at du har en gyldig reiseforsikring som dekker de aktiviteter du deltar på.

Sjekk ut nettsiden til Saltenfly eller ta kontakt med Saltenfly på Facebook eller saltenfly@gmail.com for et uforpliktende tilbud.
+ 3 = 5