Kajakkturer med guide
Padling langs holmer og skjær på Støtt er et eventyr for deg som vil utforske Helgelandskysten fra sjøsiden.

Bestill nå Kontakt oss

Erfaring:

Noe

Varighet:

1 Dag

Deltakere:

Min 4

Dato:

Hele året

Oppmøte:

Støtt Brygge

Hvor:

Arena Støtt

Pris:

Fra 1650,-

Deler av Støtt utgjør et naturreservat, og med de små øyene og holmene er du tett på sjeldne flora, fauna, og det unike fuglelivet og store hekkekolonier.

Kajakkopplevelsene på Støtt passer for deg som ikke er en så erfaren padler og ønsker nærkontakt med den unike og vakre naturen i skjermet farvann og lune viker. Samtidig har vi også guidete turer for deg som er mer erfaren og liker utfordringer med brott, surf og litt fridykking under vann i vill og vakker natur.

Bli med oss på et kajakkprogram med instruktør eller kajakkturer med guide som byr på mange spennende kajakkopplevelser i skjærgården. Med guide vil vi ta deg med på padleturer langs holmer og skjær hvor du får opplevelser tilpasset din kompetanse og ønske om utfordringer, gjeldende værforhold og årstider. Du får også utforsket det spektakulære fuglelivet som naturreservatet rundt Støtt representer.

Vi har mange kajakkturløyper og velge mellom og sammen legger vi opp turen ut fra dine ferdigheter, værforholdene og årstidene.

Visste du også at:
Støtt er kjent for sin lune havn og ligger i Den Stille Fjæring hvor vinden ikke blåser fra sørøst.
Padleturene holdes i regi av våre samarbeidspartnere Rana Spesialsport og Meløy Adventure som er ansvarlig for opplegget, har sertifiserte guider og nødvendige sikkerhetsrutiner/HMS.
Vennligst noter:
  • Det er et ufravikelig krav for å delta på våre aktiviteter at du har en gyldig reiseforsikring som dekker de aktiviteter du deltar på.
Utleie av kajakk:
Har du våtkort og ønsker å dra på egen hånd, kan du leie kajakk og nødvendig utstyr hos oss.
Med i pakken får du også anbefalte padleruter.

Loading…
+ 3 = 5