Bedrifts-arrangementer
Trenger bedriften din de gode møtene med omgivelser som innbyr til inspirasjon og kreativitet, og hvor alle kan være samlet på ett sted. Å finne roen sammen med dine kollegier for å tenke nytt og strategisk eller bare en kort briefing før opplevelsene venter.

Bestill nå Kontakt oss

Erfaring:

Ingen

Varighet:

1 Dag

Deltakere:

Max 40

Dato:

Hele året

Oppmøte:

Støtt Brygge

Hvor:

Arena Støtt

Da er Konferansemuseumet på Støtt en spennende møtearena for deg. Møterommet, som ligger midt i et fiskerimuseum, oser av kystkultur og de gylne historiene fra fiskerne og handelsstedene. På veggen henger en samling av Kaare Espolin Johnson kunst.

Du vil spise kulinarisk sjømat fra havets spisskammers og overnatte herskapelig.
I samarbeid med gode aktivitets-leverandører skreddersyr vi dine opplevelser og teambuidling både på Støtt, på havet, Svartisen mm.

Vi anbefaler deg å prøve teambuidlingaktiviteter skreddersydd for din bedrift. De ulike opplevelsene på land og til havs gjør oppholdet spennende og sveiser dere sammen.

Spør oss om en teambuildingpakke.
Et dagsmøte vil inneholde:
  • Leie av møterom med kapasitet opp til 40 personer
  • Kaffe, te, frukt, vann tilgjengelig hele tiden
  • Varm lunsj
  • Bakevarer
  • AV utstyr (prosjektor, lerret, flipover, wifi og nødvendig materiell
Vi har dagpakker, lunsj til lunsj møter og møter som varer over flere dager. Guiding i Konferansemuseumet inngår i pakken. Spør oss om et tilbud
Vennligst noter:
  • Det er et ufravikelig krav for å delta på våre aktiviteter at du har en gyldig reiseforsikring som dekker de aktiviteter du deltar på.
Loading…
+ 3 = 5