Bedrifts-arrangementer
Trenger bedriften din de gode møtene med omgivelser som innbyr til inspirasjon og kreativitet, og hvor alle kan være samlet på ett sted. Å finne roen sammen med dine kollegier for å tenke nytt og strategisk eller bare en kort briefing før opplevelsene venter.

Bestill nå Kontakt oss

Erfaring:

Ingen

Varighet:

1 Dag

Deltakere:

Max 40

Dato:

Hele året

Oppmøte:

Støtt Brygge

Hvor:

Arena Støtt

Da er vårt møtelokale i Konferansemuseumet på Støtt en spennende møtearena for deg. Møterommet, som ligger midt i et fiskerimuseum, oser av kystkultur og de gylne historiene fra fiskerne og handelsstedene. På veggen henger en samling av Kaare Espolin Johnson kunst.

Du vil spise kulinarisk sjømat fra havets spisskammers i restauranten og overnatte herskapelig.
I samarbeid med gode aktivitets-leverandører skreddersyr vi dine opplevelser og teambuidling både på Støtt, på havet, Svartisen mm.

Vi anbefaler deg å prøve teambuidlingaktiviteter skreddersydd for din bedrift. De ulike opplevelsene på land og til havs gjør oppholdet spennende og sveiser dere sammen.

Spør oss om en teambuildingpakke.
Et dagsmøte vil inneholde:
  • Leie av møterom med kapasitet opp til 40 personer
  • Kaffe, te, frukt, vann tilgjengelig hele tiden
  • Varm lunsj
  • Bakevarer
  • AV utstyr (prosjektor, lerret, flipover, wifi og nødvendig materiell
Vi har dagpakker, lunsj til lunsj møter og møter som varer over flere dager. Guiding i Konferansemuseumet inngår i pakken. Spør oss om et tilbud
Vennligst noter:
  • Det er et ufravikelig krav for å delta på våre aktiviteter at du har en gyldig reiseforsikring som dekker de aktiviteter du deltar på.
Loading…
+ 3 = 5