Under forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre besøkende og brukere. Brukernes tillit er viktig for oss og vi er opptatt av å ivareta ditt personvern.

1. INNLEDENDE BESTEMMELSER

Denne personvernerklæringen gjelder for stott.no og tilknyttede publikasjoner og tjenester.

2. DERFOR LAGRER VI INFORMASJON

Vi lagrer informasjon av flere grunner:

For at systemet skal kunne kjenne igjen brukerne våre, for å kunne bruke tjenestene
For å ha en bekreftelse på kjøp/påmelding
For at brukerne våre skal kunne melde seg på våre arrangement
For målretting og fjerning av annonser og redaksjonelt innhold som er relevant/irrelevante for deg
For å kunne sende deg oppdatert informasjon om opplevelser, kurs og konferanser du har meldt deg på
Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes
Behandling av søknader

3. DETTE BRUKER VI IKKE INFORMASJONEN TIL

Informasjon du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som kunde mer relevant informasjon og bedre tjenester.

Tredjeparter (som Google Analytics og Facebook Pixel) vil kunne hente ut IP-adresse og data basert på dine surfemønstre. Vi er pliktig å påse at disse tredjepartene behandler data i tråd med norsk regelverk. Se punkt 10.

4. SLIK SAMLES OPPLYSNINGENE INN

ANONYME OPPLYSNINGER
Det blir loggført hvilke nettsider som er besøkt, tidspunkt, nettleser og fra hvilken IP-adresse besøket kommer fra.

PERSONOPPLYSNINGER
REGISTRERING AV FORESPØRSLER OG KJØP
Ved registrering av forespørsler og kjøp lagrer vi e-postadresser og valgfrie opplysninger som fullt navn og telefonnummer.

PÅMELDING TIL KURS OG KONFERANSER
Ved påmelding til våre kurs og konferanser vil vi kun lagre den informasjonen du selv oppgir ved påmelding.

VIDEREFORMIDLING TIL SAMARBEIDSPARTNERE
For enkelte av våre opplevelser, kurs og konferanser utføres disse sammen med våre samarbeidspartnere. Vi vil kun lagre den informasjonen du selv oppgir ved påmelding og videreformidle dette dersom informasjonen kreves for gjenomføring av tjenesten.

5. INFORMASJON SOM LAGRES LOKALT

Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler til å lagre anonym identifikasjon lokalt i din nettleser. Disse brukes til å forbedre brukeropplevelsen. F. eks å huske skjemadata som er skrevet inn, slik at disse blir husket til senere bruk.

Vi inkluderer også elementer fra tredjepartstjenester som f. eks Facebook og Google, som laster sine egne informasjonskapsler som lesere har på disse tjenestene fra før. Se punkt 10.

6. BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER / COOKIES

Personopplysninger vil bli lagret i vår database, behandlet og publisert i samsvar med bestemmelsene i personopplysningsloven, og slik det fremgår nedenfor.

Se personopplysningsloven hos Lovdata. Mer om grunnleggende personvern, se «Hva er en personopplysning?» hos Datatilsynet.

Når det gjelder samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), reguleres dette av ekom-loven. Mer om dette finner du også på Datatilsynets side om informasjonskapsler.

7. BEHANDLINGSANSVARLIG

Dine personopplysninger vil bli behandlet av Støtt Brygge, Bokun, Stripe og våre IT-leverandører for det formål å levere tjenester og for å bedre tjenestene. Se punkt 10.

Vi engasjerer dessuten noen ganger andre firmaer for å bidra til vår utvikling, og vi kan i slike tilfeller gi disse firmaene de opplysninger de trenger for å utføre dette. Dine personopplysningene vil for øvrig ikke utleveres til andre uten at du har gitt ditt samtykke, eller vi er rettslig forpliktet til utlevering.

Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og iht. norsk personvernlovgivning.

8. REGISTRERT DATA, INNSYN OG RETTING

Opplysningene du selv gir ved forespørsler og kjøp (navn, epost etc.) benyttes for å levere og videreutvikle tjenesten, samt til analyse og til statistisk formål.

Det er du selv som registrerer informasjonen i vår database.
Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og dersom de er uriktige eller ufullstendige, kan du få dem rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre ved å kontakte oss.
Du har rett til å be om å få dine personopplysninger slettet fra våre databaser. Dette imøtekommer vi så lenge tjenesten du vil slettes fra ikke har særegne krav og begrunnelser for å ta vare på dataene dine.
Ved mistanke om grovt feilaktige opplysninger i brukerprofil kan vi slette din konto uten nærmere saksgang.

8B. DEN REGISTRERTES RETTIGHETER INKLUDERER OGSÅ

Du har rett til å anmode om begrensning av behandlingen.
Du har rett til å protestere på behandlingen.
Du har rett til dataportabilitet.
Du har rett til å klage til datatilsynet.
Du har rett til når som helst å tilbakekalle ditt samtykke.

9. SLIK FORHINDRER DU AT INFORMASJONSKAPSLER LAGRES

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner.

Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, kan forhindre tilgang til sider som krever innlogging og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

For å unngå at såkalte anonyme identifikatorer blir lagret, må du deaktivere javascript i nettleseren din. Javascript er imidlertid nødvendig for at mange grunnleggende funksjoner på nettsidene skal fungere.

Hvis du ønsker kontroll over hvilke tredjeparter som benytter teknologien til ulike formål, anbefaler vi verktøy som Ghostery og Disconnect.

For mer informasjon om informasjonskapsler og innstillinger henviser vi til allaboutcookies.org.

10. TREDJEPARTER

Proffhosting

Støtt Brygge sine nettsider og tilhørende data lagres og driftes gjennom Proffhosting.

Her kan du lese hvordan Proffhosting håndterer personvernreglene.

Bokun/Stripe

Støtt Brygge benytter Bokun som leverandør for vår bookingtjeneste og Stripe som underleverandør for betalingsløsningen. Det betyr at Bokun som håndterer alle detaljer rundt dine bestillinger og Stripe håndterer all kortinformasjon og alle detaljer rundt dine betalinger.

Her kan du lese hvordan Bokun behandler personopplysninger.

Her kan du lese mer om hvordan Stripe behandler personopplysninger.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å analysere data om våre brukere og kjøp av opplevelser på vår nettside. Vi henter imidlertid ikke ut individuell informasjon om deg fra disse dataene.

Her kan du lese Googles personvernregler – og informasjon om hvordan du kan reservere deg mot at Google sporer og benytter informasjon om deg.

Facebook Pixel

Støtt Brygge innhenter også informasjon om hvordan våre reklamekampanjer fungerer på Facebook. Vi henter imidlertid ikke ut individuell informasjon om deg fra disse dataene.

Her kan du lese mer om hvordan Facebook håndterer personvernreglene.

11. KONTAKTINFORMASJON

Støtt Brygge AS

Besøkadresse: Støtt Gamle Handelssted, 8159 STØTT
Postadresse: Støttveien 10, 8159 Støtt
E-post: eaa@stott.no
TLF:+47 400 21 212
ORG NR: 997 723 112

+ 3 = 5