• Daglig leder - Eva Andersen
Det personlige vertsskapet er selve bærebjelken i vårt konsept.  Vi ønsker å ta imot deg med gjestfrihet, raushet og oppriktig interesse når vi viser deg det ekte og autentiske handelsstedet.

Vi har et fast team av sjømatkokker som over lengre tid har bygd kompetanse innen lokal sjømat. Gjennom samarbeid og kurs fra Kulinarisk Akademi og Gastronomisk Institutt har vi utviklet en rekke retter innen sjømat basert på lokale råvarer. Vi lager alt fra grunnen av og henger vår egen tørrfisk og boknafisk.

Eiere av Støtt Brygge er Eva Andersen (50) og Svenn Sørensen (55). Eva har tidligere hatt ledende stillinger innen eiendom, finans og konsulentbransjen i Oslo. Hun bor nå på Støtt hele året og jobber 100% i virksomheten. Svenn jobber 20% på Støtt, og har en 80% stilling i DNB i Bodø.

 

Støtt Brygge AS ligger på fiskeværet Støtt, som ligger midt i skipsleia helt nord på Helgelandskysten. Støtt var et meget sentralt handelssted og jekteleie langs kysten i mange hundre år.

I dag er øya et levende fiskevær med fiskemottak og aktiv kystflåte.